Home » Odricanje od odgovornosti

Odricanje od odgovornosti

Informacije i savjeti koji se nalaze na portalu www.gastrovitalis.com namijenjeni su općenitom informiranju i obrazovanju. Autori tekstova se trude osigurati točnost i ažurnost informacija, no ne mogu jamčiti da su sve informacije potpune, točne i ažurne te se stoga ograđuju od svih mogućih neželjenih posljedica koje mogu nastati kao posljedica korištenja informacija s ovog portala.

Informacije na ovom portalu nisu zamjena za medicinski savjet, dijagnozu ili liječenje. Ako imate bilo kakve zdravstvene probleme ili sumnjate na bolest, savjetujemo da se obratite stručnom liječniku. Ne odgovaramo za štetu koja bi mogla nastati zbog korištenja informacija s ovog portala, kao ni za štetu koja bi mogla nastati kao posljedica korištenja linkova do drugih stranica.

Ovaj portal sadrži linkove do drugih stranica koje nisu pod našom kontrolom te ne možemo jamčiti za točnost, potpunost ili ažurnost informacija na tim stranicama. Korištenje informacija s tih stranica je na vlastitu odgovornost te ne odgovaramo za bilo kakvu štetu koja bi mogla nastati zbog takvog korištenja.

Autori i urednici ovog portala se trude osigurati točnost i kvalitetu informacija, ali ne mogu jamčiti za svaku informaciju, čak i ako su napisani od strane stručnjaka. Stoga preporučujemo da uvijek koristite vlastitu procjenu i tražite savjet stručnjaka prije nego što poduzmete bilo kakve korake na temelju informacija koje ste pronašli na ovom portalu.

Korištenje portala www.gastrovitalis.com podrazumijeva prihvaćanje uvjeta korištenja i ovog odricanja od odgovornosti. Ako ne prihvaćate ove uvjete, molimo vas da ne koristite ovaj portal.